by on October 28, 2018
67 views
Fotbollströjor
Everton-anfallaren Tim Cahill är rykt om att han lämnar den engelska Premier League snart och går med i New York Red Bulls Major League Soccer Team. Spelaren som importerades från Milwall 2004 av Everton köptes av New York Red Bulls för £ 1million och kommer snart att underteckna kontraktet.
Everton har kommit överens med MLS för att överföra mittfältaren Tim Cahill till New York Red Bulls. Den fotbollströjor 32-årige kommer att gå med fotbollströjor i Red Bulls till ett överenskommet pris, väntar på personliga kontraktsförhandlingar och medicinska tester och kommer att resa till USA inom några dagar Kommande , säger Everton-partiets uttalande på deras officiella hemsida, som rapporterats av Soccerway på Tisdag.
Den här australiensiska mannen har gjort 68 mål från 278 framträdanden med Everton. Även om David Moyes hade kallat det en av de bästa inköp av sin karriär, var uppdelningen oundviklig. Cahills avgång till Amerika verkar vara att räkna tid.
Som en spelare, Cahill som i 2010 förlängde en fyraårig affär med Everton är en av Everton fans favoritspelare. Men förra säsongen gjorde han bara tre mål och misslyckades med att göra ett enda mål under 2011. Det var därför Everton-chef David Moyes valde att ta det av.
Cahill lämnar fortfarande det återstående 2-åriga fotbollströjor kontraktet i Goodison Park men han ses inte längre lika bra som tidigare och gick in på listan. Och om han så spelar i New York Red Bulls kommer han att träffa legenden om Arsenal, Thierry och tidigare Barcelona-spelare och Rafael Marquez.
FlorineWa fotballdrakter AlbertaFo
KayleneHo maglie calcio NormaBarl
JudyKunzg maglie del calcio AutumnBan
KatrinaGi Billige Fodboldtrojer UXRJurgen
ETGFloren fotballdrakter AureliaWa
Wandaraly fotballdrakter barn FletcherO
Topics: fotbollströjor
Be the first person to like this